Kategorie

Prohlédnuté produkty

Kompletní sada chráničů na inline brusle- vel. S

Kompletní sada chráničů na inline brusle- vel. S Zobrazit větší
Sada -chrániče kolen, loktů, zápěstí, vel. S - závodní typy. Chrániče splňují veškeré nároky na ochranu končetin a jsou atraktivní svým vzhledem. Mají plastové části ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Chrániče

 

Více informací

Sada -chrániče kolen, loktů, zápěstí, vel. S - závodní typy. Chrániče splňují veškeré nároky na ochranu končetin a jsou atraktivní svým vzhledem. Mají plastové části ze speciálního ABS plastu a textilní obal je ze speciální látky Coolmax, která odvádi pot. Chrániče splňují nejpřísnější kriteria na ochranu bruslaře proti povrchovým zraněním. Sada kvalitních chráničů je doporučená pro jízdu na kolečkových bruslích, skateboardech . K sadě chráničů doporučujeme pro zvýšení bezpečnosti přidat vhodnou helmu. Dodáváme s červenými a modrými proužky, viz foto.



Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Chrániče, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)