Kategorie

Prohlédnuté produkty

Elektrická domácí vodárna 800 W, dopravní výška 40 m

Domácí vodárna SH800W Domácí vodárna Sharks, model SH 800W, je rychlým řešením k zajištění přepravy užitkové vody. Splňuje potřeby zákazníka na zásobování domu, chaty ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Domácí vodárny

 

Více informací

Domácí vodárna SH800W

 

Domácí vodárna Sharks, model SH 800W, je rychlým řešením k zajištění přepravy užitkové vody. Splňuje potřeby zákazníka na zásobování domu, chaty či zahrady pitnou nebo užitkovou vodou. Základem jsou výkonné motory, které si pak poradí s požadovaným dopravním výtlakem či dodávaným množstvím. Tento model je obdařen tlakovou nádobou o objemu 18 litrů. Stabilitu zajisťují pevné kovové nohy a v nenaplněném stavu se hmotnost zastavila na velice příjemné hodnotě.

napětí/frekvence: 230V/50Hz
příkon: 800 W
max. čerpací výkon: 3000 l/hod.
max. dopravní výška: 40 m
max. sací výška: 8 m
pracovní tlak: 1,2 - 3,0 bar
hadicová přípojka: 1

tlakový spínač

 


Český manuál ke stažení ­ zde


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Domácí vodárny, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)