Kategorie

Prohlédnuté produkty

Zahradní gril maxi Korfun s udírnou

Zahradní gril maxi Korfun s udírnou Grilování s maxi Korfunem bude jedna radost! Zahradní gril maxi Korfun od Sharksu je ideální volbou pro letní grilování, ale také ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Grily

 

Více informací

Zahradní gril maxi Korfun s udírnou

Grilování s maxi Korfunem bude jedna radost! Zahradní gril maxi Korfun od Sharksu je ideální volbou pro letní grilování, ale také pečení, pomalé vaření a dokonce populární uzení. Tento model se díky své variabilitě stal velice populární v zámoří a nyní také v Evropě. Maxi Korfun nabízí dostatek grilovacích možností a tak snadno dokážete připravit skvělé kulinářské speciality.

 

rozměry výrobku: 141,5 x 66 x 180 cm
rozměry gril. plochy: 48 x 38 cm
povrch. technika: chrom / prášková barva
materiál: ocel
tloušťka: 1,5 mm
hmotnost: 50 kg

 

Balení:

3 kartony


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Grily, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

30 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: