Kategorie

Prohlédnuté produkty

Boční stěna se zipem k zahradním stanům, zelená

Bočnice zabrání průvanu, přesto jsou prodyšné, nezmoknete, snadno upevníte a opět sundáte, to je naprosto praktická odnímatelná boční stěna k zahradním stanům 3x3. ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Pro nůžkové stany

 

Více informací

Bočnice zabrání průvanu, přesto jsou prodyšné, nezmoknete, snadno upevníte a opět sundáte, to je naprosto praktická odnímatelná boční stěna k zahradním stanům 3x3. Trápí vás vítr, boční déšť či průvan, vyřešte problémy jednou provždy. Pokud máte jakékoliv dotazy, kontaktujte nás, velice rádi vám blíže poradíme.

Technické údaje:

  • rozměr: 300 x 200cm
  • materiál: polyester s povlakem 140g/m2
  • k dispozici také v barvách: champagne (M06360), antracit (M06359), červená (M06358), zelená (M06357), modrá (M06356) a bílá ( M06355)
  • boční stěna se zipem

 

Obsah balení:

  • 1x boční stěna

Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Pro nůžkové stany, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

21 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: