Kategorie

Prohlédnuté produkty

Dřevěné venkovní křeslo s hliníkovým rámem, úprava thermowood

Dřevěné venkovní křeslo s hliníkovým rámem, úprava thermowood Zobrazit větší
THERMOWOOD je vyjímečný pro své praktické i estetické vlastnosti. Podstatou je speciální tepelná úprava. Tato ekologická úprava zásadně vylepšuje vlastnosti běžného ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Dřevěné židle

 

Více informací

THERMOWOOD je vyjímečný pro své praktické i estetické vlastnosti. Podstatou je speciální tepelná úprava. Tato ekologická úprava zásadně vylepšuje vlastnosti běžného dřeva, které získává odolnost známou u exotických dřevin, jako je např. Teak.

Thermowood má výrazně nižší nasákavost než původní surovina, je tvarově stálý a odolný vůči parazitům a tak může být celoročně vystaven povětrnostním vlivům. Typická je pro Thermowood také jeho tmavá barva, která působením UV záření postupně zesvětlá (v závislosti na umístění).

Výrobek má certifikát FSC. Certifikát FSC zákazníkům zaručuje, že dřevo, z ;něhož je předmět vyroben, pochází z lesa, jenž je obhospodařován šetrným způsobem s ohledem na principy trvalé udržitelnosti. Výrobek s certifikátem FSC se na trhu odliší od dřeva nejasného původu, popř. od dřeva z lesa, kde se zatím šetrně nehospodaří.

Ke křeslu je možné dokoupit stůl WELLINGTON, který najdete pod katalogovým číslem R02677.

 

Technické údaje:

  • polohovací křeslo rozměr: 112 x 62 x 65 cm
  • nosnost max.: 100 kg
  • barva: tmavá + černá kostra
  • materiál: bříza + hliník 
  • hmotnost: 10 kg

 

Obsah balení:

  • 1x polohovací křeslo
  • rozměr kartonu: 95 x 67 x 18 cm


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Dřevěné židle, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

30 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: