Kategorie

Prohlédnuté produkty

ATP CARNITINE 100.000 1Litr citron

ATP CARNITINE 100.000  1Litr citron Zobrazit větší
L-Carnitine 150000 Concentrate s příchutí citron – s přídavkem rozpustné vlákniny inulinu a frutafitu IQ. Bez přidaných barviv! Karnitin je látka tělu vlastní a ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Fitness výživa

 

Více informací

L-Carnitine 150000 Concentrate s příchutí citron – s přídavkem rozpustné vlákniny inulinu a frutafitu IQ. Bez přidaných barviv! Karnitin je látka tělu vlastní a zhruba 25 % karnitinu je získáváno vlastní syntézou v játrech. Zbylých 75 % musí být dodáno potravou, a to výhradně živočišného původu. L-Carnitine 150000 Concentrate představuje ideální způsob, jak doplnit zásoby karnitinu v těle! L-Carnitine 150000 Concentrate obsahuje 150 gramů 100% L-karnitinu na 1000 ml! Rozpustná vláknina NUTRIOSE - je zdrojem vlákniny - nedostatkové složky naší stravy. • zdroj tzv. pomalých sacharidů, sloužících jako zdroj energie po delší dobu •velmi nízká energetická hodnota (1,7 kcal/g) Inulin, FRUTAFIT IQ - kalorická hodnota inulinu je velmi nízká, nezvyšuje hladinu krevního cukru, je sladký a dá se proto použít jako náhrada cukru. •použití při redukčních dietách Doporučené dávkování: •základní denní dávka je 15 ml (odměrka nebo polévková lžíce) L-Carnitine 150000 Concentrate, kterou rozdělte do dvou dávek •v období redukce nadváhy doporučujeme 1x denně 15 ml L-Carnitine 150000 Concentrate ráno nalačno •v období tréninku zaměřeného na spalování tuků doporučujeme 15 ml L-Carnitine 150000 Concentrate cca 30 minut před fyzickým výkonem Složení: •čištěná voda, L-carnitine base, inulin – Nutriose, oligofruktóza – Frutafit IQ, kyselina citronová, aroma, sukralóza, acesulfam K, kyselina sorbová Informace: •doplněk stravy, vhodné pro sportovce •před použitím čtěte pečlivě informace a upozornění na etiketě výrobku •nepřekračujte doporučené denní dávkování uvedené na etiketě výrobku



Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Fitness výživa, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)