Kategorie

Prohlédnuté produkty

Stůl na stolní tenis venkovní, pozinkovaný rám, plastová deska, 274 x 152,5 x 76cm

Stůl na stolní tenis Sponeta S1-13e, venkovní. Pozinkovaný rám spolu se 4 mm silnou plastovou deskou z melaminu, která má vlastnosti klasické dřevěné desky, umožňují ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Stoly vnější - venkovní

 

Více informací

Stůl na stolní tenis Sponeta S1-13e, venkovní. Pozinkovaný rám spolu se 4 mm silnou plastovou deskou z melaminu, která má vlastnosti klasické dřevěné desky, umožňují stálé umístění stolu venku (nejlépe pouze od jara do podzimu - sníh a led mohou stůl mechanicky poškodit) bez ohledu na momentální klimatické podmínky. Stůl je možné složit, aniž by bylo nutné demontovat držák na síťku se síťkou.Držák se síťkou je nastálo namontovaný na stole. Kolečka umožňující pojezd usnadňují manipulaci se stolem. Rozměry stolu 274 x 152,5 x 76cm, celková výška ve složeném stavu je 184 cm včetně výšky koleček. Součástí stolu je držák na síťku, síťka, držák na 2 pálky a míčky. Hmotnost stolu je 49 kg, s obalem 52 kg. K dispozici v barvě MODRÉ.



Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Stoly vnější - venkovní, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)