Kategorie

Prohlédnuté produkty

Dětská koloběžky se 2 kolečky vepředu, potisk Spiderman

Dětská skládací koloběžka Mondo s potiskem Spiderman je určena pro děti od 5 let. Jedná se o speciální druh koloběžky s dvěma předními kolečky a kloubovým řízením ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Skládací koloběžky

 

Více informací

Dětská skládací koloběžka Mondo s potiskem Spiderman je určena pro děti od 5 let. Jedná se o speciální druh koloběžky s dvěma předními kolečky a kloubovým řízením pohybem řidítek do stran. Materiál je hliník+ plast. Řidítka jsou upevněná ve speciálním kloubu, jejichž nakláněním do stran dochází k zatáčení dvou předních koleček. Na plastovém stupátku je speciální protismyková vrstva. Kolečka jsou plastová o průměru - přední 15 cm a zadní 8 cm. Rozměry výrobku - 54 x 23 x 69 cm, délka stupátka, ( plocha pro nášlap nohy ) je 27 cm. Hmotnost koloběžky - 2,1 kg. Nosnost výrobku 20 kg.



Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Skládací koloběžky, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)