Kategorie

Prohlédnuté produkty

Páska pod tejpy, délka 27 m, různé barvy

Páska pod tejpy je ultratenká, lehká, měkká a elastická páska z porézního polyutetanu s antialergenními vlastnostmi. Nedráždí pokožku při aplikování a používá se ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Bandáže

 

Více informací

Páska pod tejpy je ultratenká, lehká, měkká a elastická páska z porézního polyutetanu s antialergenními vlastnostmi. Nedráždí pokožku při aplikování a používá se především jako podklad pro tejpování. Kromě toho má i jiné možnosti využití, což je popsáno níže. Při tejpování tvoří mezivrstvu mezi tejpem a kůži, chrání tak kůži před přímým kontaktem s tejpem/lepidlem. Používá se především při časté aplikaci tejpu. Oceníte hlavně při strhávání tejpu, kdy chrání jak pokožku tak ochlupení. Podtejp dobře odvádí vodu a neabsorbuje vlhkost. Pokožka tak zůstává déle suchá a tejp lépe drží fixaci i tvar. Páska se vyrábí v mnoha barevných variantách - JE TŘEBA BARVU SPECIFIKOVAT - bílá, béžová (tělová), světle modrá, oranžová, žlutá. Standartní šířka je 7 cm při délce 27 m. Hlavní funkce pásky pod tejpy : - ochrana kůže při tejpování - fixace - napomáhá zpevnění končetin namísto bandáží nebo pružných obinadel - elegantní úprava vlasů nebo účesu ( sport ) - pásku lze využít jako ozdobnou stahovací pásku do vlasů, která se k vlasům nepřilne.

Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Bandáže , ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)