Kategorie

Prohlédnuté produkty

Pěnový masážní válec, 3 barvy

Masážní válec - roller je moderní pomůcka pro účinnou masáž těla a také pro nácvik koordinace pohybů. Válec je vyrobený z odolné, nárazuvzdorné polyetylenové hmoty se ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Balanční pomůcky

 

Více informací

Masážní válec - roller je moderní pomůcka pro účinnou masáž těla a také pro nácvik koordinace pohybů. Válec je vyrobený z odolné, nárazuvzdorné polyetylenové hmoty se ztužujícím polypropylenovým válcem uprostřed. Na válci je pak navařena vrstva tuhého pěnového polyetylenu. Povrchová struktura s výstupky a prohlubněmi je účinný masážní prostředek a při cvičení masíruje tělo, zajišťuje hlubší a přesnější svalovou stimulaci. Napomáhá tím uvolňování svalového napětí a k hloubkové masáži. Tím napomáhá odbourávání bolesti zad, kloubů a používáním. Používáním válce dochází také ke zpevňování postavy. Válec je také určený ke zlepšování stability a koordinaci pohybů, urychlení zotavení po tréningu, snižuje riziko zranění, zvyšuje průtok krve v těle a urychluje léčbu poranění. Používá se jednotlivě i při skupinových cvičeních jógy, pilates či tréniku bojových umění. TECHNICKÝ POPIS: výrazná struktura povrchu s výstupky k masáži těla při cvičení vyztužení uvnitř - polypropylenový válec materiál: polyetylenová (PE) tuhá pěnová hmota průměr: 14 cm délka: 33 cm vhodný pro zlepšování stability a koordinaci pohybů uvolňuje svalové napětí, podporuje krevní oběh, posiluje svaly po zranění vyrobeno ze zdravotně nezávadného materiálu maximální nosnost: 150 kg 3 barvy - modrá, oranžová, černá. Barvu prosíme specifikovat v poznámce objednávky



Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Balanční pomůcky, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

30 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: