Kategorie

Sport Počet produktů: 652

Podkategorie

  • Fitness a posilování

    Posilovací stroje, činky a další fitness potřeby

    Dnešní doba si žádá být fit. Proto spousta z nás spěchá před prací, nebo po ní do fitness centra a pracuje na své postavě. Ale v dnešní uspěchané době není vůbec jednoduché si najít na cvičení čas. Proto nabízíme ucelený sortiment posilovacích strojů, činek, doplňků výživy a dalších potřebných záležitostí pro domácí cvičení. Kategorie posilování a fitness je poměrně rozsáhlá a každý určitě najde to, co hledá- ať už jste úplný začátečník, nebo poloprofesionál.

  • Koloběžky a dětská kola

    Koloběžka s velkými, nebo malými koly jako zábava pro děti i dospělé

    Pokud přemýlšíte, jak strávit aktivně víkend, pak zkuste koloběžku, která určitě nadchne Vás i Vaše děti. Koloběžka dnes nemusí být pouze zábavou nejmenších dětí na dvorku, ale jedná se o právoplatné sportovní náčiní pro děti i dospělé. Najdete u nás klasické i freestyle koloběžky s malými i velkými koly. Modely pro dospělé i pro děti, včetně "trojkoleček" pro nejmení děti se 2 kolečky vepředu, nebo vzadu pro lepší stabilitu.

    Barevné kolo, nebo odrážedlo nadchne každé dítě

    Pohyb na čerstvém vzduhu je pro děti velmi důležitý a mohou si ho dosytosti užít na sportovním BMX kole, případně kole pro dívky s barevným potiskem v motivech filmových hrdinů. Pro ty nejmenší jsou připravena odrážedla, případně malá kola s postranními kolečky.

  • Trampolíny

    Zahradní trampolína jako zdroj zábavy nejen pro děti, ale i pro dospělé. Modely s bezpečnostní ochrannou sítí až do 150 kg.

    Velké domácí trampolíny určené převážně na zahradu se staly hitem posledních několika let. Můžete vybírat ze spousty typů, kde dominují trampolíny s ochrannou sítí, které jsou z bezpečnostních důvodů vhodné pro menší děti. V nabídce najdete i samostatné ochranné sítě na trampolíny, případně krty pružin a další příslušenství bezpečnostní i komfortní. Povětšinou jsou umisťovány na zahradu jako trampolíny pro děti a jejich hry, ale není problém, aby se trampolína stala sportovním náčiním pro dospělé- většina z větších modelů má totiž nosnost vysoko přes 100kg (konkrétní hodnota nosnosti trampolíny je udaná v jejím detailním popisu).

  • Dětské houpačky

    Dřevěné i plastové houpačky pro děti

  • Box

    Vybavení pro boxování

    Pokud se chcete zapotit a dostat ze sebe všechen stres, jen málo věcí tak vhodných jako je box. Při tomto sportu trénujete nejen svaly, ale při rychlém řešení vzniklých situací se zapotí i Váš mozek. Nabízíme především boxerské rukavice z koženky i pravé kůže a boxovací pytle menší i velké. 

  • Míčové hry

    Výbava na fotbal, basketbal, florbal a další míčové hry

    V této kategorii najdete vybavení pro venkovní i vnitřní míčové sporty jako jsou fotbal, floorball, baseball, volejbal a další v závislosti na sezóně. Vyrazte s kamarády nebo rodinou ven a užijte si příjemné sportovní odpoledne.

  • Vodní sporty

    Výbava pro relax i sportovní aktivity u vody

    Vyrážíte k vodě, ale nechcete aby Vaše děti celý den jen tak ležely na sluníčku. Pak jim můžete pořídit vybavení pro nejrůznější vodní sporty jako plavání, surfování, potápění a další. 

  • Zimní sporty

    Výbava pro lyžování, sáňkování, snowboard a další zimní radovánky

    Ať už vyrážíte na vysněnou zimní dovolenou do Alp, nebo jen s dětmi na kopec za město, určitě si vyberete zimní sportovní výbavu a doplňky. Pro děti nabízíme plastové lyže a snowboardy, plastové kluzáky, sáňky a boby, pro dospělé pak lyže, běžky, bezpečnostní helmy a další příslušenství pro sportovní aktivity na zasněženém svahu.

na stránku
Zobrazují se 1 – 24 z 652 položek
Zobrazují se 1 – 24 z 652 položek
Sport