Kategorie

Prohlédnuté produkty

Elegantní kancelářská židle na kolečkách, eko kůže, černá

Kancelářská židle MICHIGAN je stylovým modelem, který za více než příjemnou cenu nabídne nejenreprezentativní kožený háv, ale také kvalitní mechaniku a univerzální ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Kancelářské židle a křesla

 

Více informací

Kancelářská židle MICHIGAN je stylovým modelem, který za více než příjemnou cenu nabídne nejenreprezentativní kožený háv, ale také kvalitní mechaniku a univerzální tvary, které vyhoví většině uživatelů. Základem židle je tradičně robustní kovový chromovaný kříž, který se opírá do pětice šetrných plastových koleček, vhodných pro většinu podlahovin. Spolu s výkonným pístem zajišťuje tato základna židli Michigan nosnost 120 kg. Píst pro nastavení výšky sezení v rozsahu 47 – 57 cm lze, stejně jako ovládání úhlu sklopení opěradla židle,ovládat pohodlně zpod sedáku. Tam se nachází prověřený synchronní mechanismus, který krom zmíněného polohování nabízí také oblíbené houpání. U toho lze plynule regulovat přítlak pružiny, takže si můžete vybrat rozsah od mírného pohupování až po zcela volný opěrák, s nímž si řádně protáhnete zádové svalstvo. O vaše pohodlí při dlouhém sezení bude postaráno díky měkkému polstrování. Tím je vybaven jak anatomicky tvarovaný sedák židle Michigan, tak její opěradlo. Předloktí si můžete opřít o pevně uchycené područky ve stylovém černo-chromovaném provedení. Opěrák patří mezi ty vyšší, takže nabídne rovnoměrnou oporu celé plochy zad. Chromovaný kovových základ je u kancelářské židle stylově doplněn prošívanou černou ekokůží –moderním, odolným a snadno udržovatelným materiálem, který vzhledem i na dotek výrazně připomíná klasickou přírodní kůži.

Technické údaje: 

  • rozměr: 117 - 127 x 56,5 x 62 cm (v x š x h)
  • rozměr sedáku: 47 - 57 x 48 x 48 cm (v x š x h)
  • výška opěráku: 73 cm
  • nosnost: 120 kg
  • průměr kříže: 61 cm
  • materiál opěráku: eko kůže
  • materiál sedáku: eko kůže, výplň PUR pěna
  • ostatní materiály: plast, kov
  • mechanika synrhonní s houpáním, nastavením tuhosti a výšky sedu

Obsah balení:

  • 1 x kancelářská židle 

Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Kancelářské židle a křesla, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

13 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: