Kategorie

Prohlédnuté produkty

Otočná židle na kolečkách, anatomické polstrování, černá

Levná kancelářská židle OKLAHOMA patří mezi naše nejlépe prodávané produkty. Jde o speciální model židle, který byl navržen tak, aby dokonale odpovídal požadavkům, ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Kancelářské židle a křesla

 

Více informací

Levná kancelářská židle OKLAHOMA patří mezi naše nejlépe prodávané produkty. Jde o speciální model židle, který byl navržen tak, aby dokonale odpovídal požadavkům, které naši zákazníci kladou na kancelářskou židli do konferenčních místností, čekáren a dalších frekventovaných prostor. Kancelářská židle nabídne houpací stavitelnou mechaniku, ergonomicky tvarované polstrování i reprezentativní vzhled, a to vše v balení za skvělou cenu. Základnu židle OKLAHOMA tvoří robustní chromovaný kovový kříž s pěti kolečky vhodnými na měkké podlahoviny. Spolu s výkonným plynovým pístem garantuje základna židle jak perfektně stabilní oporu, tak nosnost 120 kg při nízké hmotnosti židle 15 kg. V dané cenové kategorii u židle OKLAHOMA příjemně překvapí nastavitelný synchronní houpací mechanismus. Ten umožňuje nejen plynulé nastavení výšky sezení v rozsahu 46 – 56 cm, ale také houpání celé židle s regulovatelnou tuhostí. Velkou výhodou židle OKLAHOMA  je perfektně anatomicky tvarované polstrování sedáku i opěráku. 70 cm vysoké opěradlo se postará o kvalitní podepření zad až do výšky krční páteře, přičemž samozřejmě nechybí kvalitní vedení v bederní ani krční oblasti. Pevné opěrky rukou nabídnou příjemný tvar, který je nejen pohodlný, ale lze díky němu židli OKLAHOMA přisunout až ke stolu. Doteková část područek je měkce čalouněná. Sedák patří mezi rozměrnější, takže nabídne dostatek prostoru. Díky negativnímu záklonu a měkké přední části se při dlouhém sezení pozitivně podílí na prokrvení nohou. Celá židle OKLAHOMA je čalouněna elegantní černou prošívanou ekokůží. Tento odolný a snadno udržovatelný materiál má na dotek i na pohled strukturu velmi podobnou klasické kůži, takže příjemně doplňuje chromované prvky židle.

Technické údaje:

  • rozměr: 116 - 126 x 64 x 65 cm (v x š x h)
  • rozměry sedáku: 46 -56 x 51 x 49 cm (v x š x h)
  • výška opěráku: 70 cm
  • nosnost: 110 kg
  • hmotnost: 15 kg
  • celková šířka: 67,5 cm
  • průměr kříže: 61 cm
  • výška židle: 116 - 126 cm
  • materiál opěráku: ekokůže, výplň PUR pěna
  • materiál sedáku: ekokůže, výplň PUR pěna
  • ostatní materiály: plast, kov
  • mechanika: asynchronní s houpáním, nastavením tuhosti a výšky sedu

Obsah balení:

  • 1 x kancelářská židle 

Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Kancelářské židle a křesla, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

14 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: