Kategorie

Kulečníkové stoly s děrami - stoly na billiard Počet produktů: 22

Podkategorie

  • Mini kulečníky

    Levný malý kulečník na desku stolu přinese mnoho radosti dětem i dospělým. Kvalitní minikulečníky (billiardy) s děrami.

    Chcete udělat rodině radost a pořídit kulečník, ale nemáte na něj dost prostoru, případně peněz? Pak zkuste dětský minikulečník na stůl, ktrerý funguje prakticky stejně jako velký kulečníkový stůl, avšak je menší a výrazně levnější. V naší nabídce najdete kvalitní minikulečníky s děrami ve stylu billiard- většina je dodávaná s kompletním příslušenstvím, takže můžete začít hned hrát.

  • Kulečníkové stoly 4 FT

    Menší kulečníkové stoly s děrami (typ billiard) o rozměru 4 palce

    Pokud si chcete dopřát zážitky ze hry jako u klasického velkého kulečníku 8 ft, ale nemáte dostatek místa, pak může být zajímavou alternativou kulečníkový stůl billiard 4 ft, který jsou vhodný jak pro herny a restaurace, tak díky svým menším rozměrům i pro umístění do Vašeho domu či bytu.

  • Kulečníkové stoly 6 FT

    6 FT

  • Kulečníkové stoly 7 FT

    Kulečník 7 ft jako menší alternativa klasického velkého stolu 8 palců

    Pokud se Vám velký kulečníkový stůl s rozměrem 8 palců nevejde do interiéru, pak může být zajímavou volbou kulečník 7 ft. Tyto kulečníkové stoly jsou vzhledem k jejich rozměrům ideální do restaurací, barů a kluboven, ale samozřejmě není problém je využít i u Vás doma, pokud si najdete dostatek prostoru.

     

  • Kulečníkové stoly 8 FT

    Pořiďte si velký kulečníkový stůl billiard 8 ft a proměňte Váš interiér v hernu

    Pokud si chcete užít kulečník se svými kamarády, nebo rodinnou na maximum, pak bude jasnou volbou velký kulečníkový stůl s rozměrem 8 ft (8 palců) v provedení s děrami, které jsou ideální i do restaurací, barů a kluboven. Pokud na velký kulečník billiard 8 ft nenajdete místo, pak nabízíme i jiné rozměry kulečníkových stolů od nejmenších vhodných pro děti a domácí použití obecně až po velké kulečníkové stoly.

Zobrazují se 1 – 22 z 22 položek
Zobrazují se 1 – 22 z 22 položek

Malé dětské i velké profesionální stoly na kulečník (billiard) typu pool s děrami

Máte rádi kulečník a rádi byste jej hráli častěji? A proč si nepořídit kulečník domů? Najdete u nás sortiment od nejmenších dětských kulečníků až po velké profesionální stoly na kulečník. Mini kulečníkové stoly jsou určeny dětem a zaberou minimum místa. Velké kulečníkové stoly 7 a 8 ft již vyžadují poměrně dost prostoru a jsou tak určené převážně do kluboven, podniků, nebo místnosti k tomu vyhrazené. Vyberte si kulečník od nás a už nemusíte chodit hrát tuto oblíbenou hru do zakouřené restaurace, ale můžete si ji užít s Vašimi dětmi nebo kamarády v klidu domova. Na našem eshopu najdete též další vybavení pro kulečník jako jsou tága, křídy, držáky, kulečníkové koule a další.