Kategorie

Prohlédnuté produkty

Textilní organizér na drobnosti do auta, k zavěšení na sedadlo

Velice praktický organizér pro všechny osobní vozy. Fixace na zadní stranu předních sedadel pomocí popruhů za opěrku hlavy a spodní část fixací popruhem za sedadlo. ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Ostatní

 

Více informací

Velice praktický organizér pro všechny osobní vozy. Fixace na zadní stranu předních sedadel pomocí popruhů za opěrku hlavy a spodní část fixací popruhem za sedadlo. Obsahuje pět kapes, jednu velkou kapsu na zip a navíc dolní kapsu pro deštník. Do organizéru tak vhodně uložíte nápoje, knihy, mobily, občerstvení nebo menší hračky pro děti. Kvalitní voděodolný materiál Oxford se vyznačuje snadnou údržbou, pevností a dlouhou životností.

 

Technické údaje:

  • Materiál: voděodolné vlákno Oxford
  • Rozměry: 42x54 cm
  • Odstíny: šedá 

 

Obsah balení:

  • 1x organizér


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Ostatní, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)