Kategorie

Prohlédnuté produkty

Relaxační závěsné křeslo- vajíčko, vč. polstrování a konstrukce

Nejnovějším módním trendem nejen v oblasti zahradního nábytku, ale i interiérového je nábytek z umělého ratanu. I když se umělý ratan podobá přírodnímu, je mnohem ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Ratanové židle

 

Více informací

Nejnovějším módním trendem nejen v oblasti zahradního nábytku, ale i interiérového je nábytek z umělého ratanu. I když se umělý ratan podobá přírodnímu, je mnohem odolnější. Obecně lze říci, že je pružnější a je méně pravděpodobné, že se poničí.Umělý zahradní ratanový nábytek vyniká snadnou údržbou a velkou odolností vůči nepřízni počasí. Potahy jsou odnímatelné. Umělý ratanový nábytek se neloupe, nevznikají na něm nevzhledné praskliny, je stálobarevný po mnoho let. Jestliže nechcete mít obývací pokoj laděný ve stejném duchu, jako ostatní, ratanový nábytek je možným řešením, jak se odlišit.Luxusní polyratanový nábytek má opravdu velmi široké využití. Je vhodný pro vnitřní i venkovní prostory, zahrady, terasy, zimní zahrady, balkony, kanceláře, jednací místnosti, recepce a dalšíkomerční i bytové prostory.Nemusíte nic skládat ani montovat - nábytek je již připraven k okamžitému použití. Nábytek z umělého ratanu je funkční, variabilní, je zábavné s ním žít a užívat si ho. Luxusnízávěsné křesloz kvalitního umělého ratanu, který odolává UV zářenía teplotě od +50°C do -10°C.Kostra je hliníková + prášková barva. Ratan: 12mm plochýPodušky: látka-230g/m2 polyester

Technické údaje:

  • nosnost křesla: 150 kg
  • materiál balení: PAP karton
  • barva ratanu: antracit
  • barva podušek: šedá
  • počet kartonů (rozměry): 2 (135x100x75cm, 210x50x6cm)
  • váha celkem: 30 kg
  • rozměr křesla (šířka x délka x výška): 98x98x203cm

Obsah balení:

  • 1x CALI závěsné křeslo


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Ratanové židle, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

13 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: