Kategorie

Prohlédnuté produkty

Konzervační olej pro ochranu dřevěného nábytku 0,5 l

Konzervační olej pro ochranu dřevěného nábytku 0,5 l Zobrazit větší
Olej pro péči a ochranu na zahradní nábytek. Olej je vhodný nejen pro evropské dřeviny (např.smrk, jedle, borovice..) ale i pro tropické dřevo (např.teak,mahagon..). ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Ochrana nábytku

 

Více informací

Olej pro péči a ochranu na zahradní nábytek. Olej je vhodný nejen pro evropské dřeviny (např.smrk, jedle, borovice..) ale i pro tropické dřevo (např.teak,mahagon..). Přípravek je na bázi přírodních olejů, proto se rychle vpíjí do dřeva a chrání ho před UV zářením, povětrnostními vlivy a zeleným povlakem. Navrací povrchům původní barvu. přípravek- 500 ml olej na DŘEVĚNÝ NÁBYTEK 500 ml

 

Technické údaje:

 

Obsah balení:

  • 1x olej na DŘEVĚNÝ NÁBYTEK


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Ochrana nábytku, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)