Kategorie

Nábytek do obývacího pokoje i do kanceláře Počet produktů: 283

Podkategorie

  • Stoly

  • Plastové skříňky

    Skříňky moderního vzezření namísto nezhledných pořadačů, nebo regálů

    Potřebujete doma, nebo v kanceláři místo na nejrůznější dokumenty, ale i oblečení, nebo hračky? Pak se vybavte plastovou skříňkou se zásuvkami, která může být provedena i v ratanovém vzhledu a stát se designovou součástí Vašeho pokoje, či kanceláře. V dětském pokoji budou mít Vaše ratolesti radost ze skříněk s barevnými motivy, do kterých je možno uložit například hračky.

  • Police a poličky

    Stylové police a poličky na zeď, designové skleněné regály

    Vybavte svůj obývací pokoj moderními poličkami, které díky svému neviditelnému uchycení působí levitujícím efektem. Nabízíme jak jednoduché poličky v nejrůznějších barvách včetně růžové, modré, červené, nebo dřevodekoru, tak i krásné složitější designové poličky. Dále můžete najít stylové skleněné regály vhodné do prakticky do jakéhokoliv moderně laděného interiéru. 


    Radíme s výběrem, nákupem a montáží poliček:

    Moderní poličky do bytu a jejich uchycení

    Materiály pro police a jejich vlastnosti


    Kategorie, které by Vás mohly také zajímat:

    Pokud potřebujete uložit velké množství věcí a poličky nestačí: Policové regály

    Další okrasné prvky do interiéru: Bytové dekorace

    Designové poličky a skleněné regály jako ozdoba interiéru: Poličky a regály nejen do obývacího pokoje

    Stylové police a paravany z pravého přírodního ratanu: Ratanové police a paravany

  • Plastové regály

    Policové regály z plastu otevřené i se šuplíky, nebo s plastovými boxy. Do domácnosti, sklepa, skladu, dílny...

    Pokud hledáte regálový systém pro Váš sklep, dílnu, domácnost, nebo kancelář, může být výbornou volbou plastový regál, které u nás najdete jak v otevřeném provedení, tak i se šuplíky, nebo s plastovými boxy. Doporučujeme je také do garáže, zahradního domku, spižírny apod. Narozdíl od klasických regálů z kovu a dřevotřísky nemusíte mít o plastové regály strach ani ve velmi vlhkém prostředí. Jejich velkou výhodou je možnost rychlého složení, ale i rozložení, takže není problém je převést kamkoliv potřebujete. Mimo klasických regálů najdete v této kategorii u plastové modulové skříňky, které si můžete seskládat podle svých potřeb a využít je pro uložení bot, oblečení, nebo nejrůznějších maličkostí v bytě.

  • Židle a křesla

    Otočné židle na kolečkách do kanceláře i pohodlnná relaxační křesla do obývacího pokoje

    Z naší široké nabídky můžete vybírat jak otočné kancelářské židle vhodné k psacímu stolu nebo k PC, odpočinková křesla vyrobená z přírodních materiálů vhodná jak do interiéru, tak i na terasu, nebo balkon a klasické židle vhodné k jídelnímu stolu, nebo i pro restaurace a obdobné gastro provozy. Pokud hledáte spíše nábytek na terasu nebo zahradu, pak doporučujeme nahlédnout do kategorie zahradní židle, ve které najdete židle a křesla z materiálů odolných povětrnostním vlivům, které jsou vhodné pro tyto účely.

  • Ratanový nábytek

    Stylový nábytek z ratanu vnese do Vašeho interiéru nádech exotiky

    Chcete Váš domov nebo chatu ozvláštnit výjimečným designovým kouskem, který bude co nejblíže přírodě. Pak bude pro Vás zajisté výbornou volbou ratanový nábytek z pravého přírodního ratanu. Naprostá většina produktů je vyrobena ručně na Jávě, čímž je dána jejich kouzelnost a výjimečnost. Každý kousek nábytku je originál. Můžete si vybírat ratanové židle, komody, lehátka, křesla a další nábytek rustikálního, ale i moderního vzhledu, který mu propůjčuje především právě ratan. V případě, že dáváte přednost výdrži a bezúdržbovosti, pak můžete nahlédnout do kategorie umělý ratanový nábytek, který je určený především na zahradu, ale lze jej bezproblémově použít i v interiéru.


    Radíme s výběrem, nákupem a údržbou ratanového nábytku:

    Ratanový nábytek- jeho vlastnosti a údržba

                                                    

         


    Mohlo by Vás také zajímat:

    Venkovní nábytek z umělého ratanu: Ratanový nábytek na zahradu

  • Kancelářské židle a křesla

    Pohodlná otočná židle jako základ každé kanceláře. U nás najdete klasické, moderní i designové pohodlné židle.

    Zařizujete kancelář a nevíte, kde začít? Určitě od kvalitní kancelářské židle, případně rozměrnějšího kancelářského křesla, které Vám umožní, abyste se po dlouhých hodinách u počítače cítili stále dobře. Nabízíme modely jak na kolečkách, tak i s kruhovou základnou. Všechny kancelářské židle a křesla jsou vyráběny s důrazem na Vaše maximální pohodlí při dlouhém sezení. Většina modelů má nastavitelnou výšku sedáku a polohu područek, jiné disponují i houpací funkcí (více viz. podrobné popisy u jednotlivých produktů). Pro fanoušky automobilismu nabízíme stylové kancelářské židle se sportovním vzhledem imitujícím sedačky závodních aut.


    Radíme s výběrem, nákupem a používáním kancelářských židlí:

    Jak vybrat správnou kancelářskou židli?

    Jak správně sedět na kancelářské židli?


    Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

    Židle ve sportovním designu pro milovníky závodních vozů: Kancelářské židle- sportovní design

    Židle v klasickém elegantním designu: Kancelářské židle

    Designové PC stoly ideální do kanceláře: PC stoly

    Pro pohodlné posezení po práci: Zahradní židle a křesla

  • PC stoly

    Skleněné stoly pod počítač – stylové stoly do Vaší kanceláře nebo pracovny

    Pokud nechcete obyčejný a nudný nábytek ani ve Vaší kanceláři, pak si můžete pořídit stylový PC stůl se skleněnými deskami.  Stoly jsou uzpůsobené pro umístění počítače a jeho potřebných periferií a pohodlnnou práci s nimi. V naší nabídce najdete jak rohové, tak i klasické obdélníkové PC stoly malých i větších kanceláří.


    Radíme s výběrem, nákupem a používáním kancelářských PC stolů:

    Jak umístit a orientovat kancelářský stůl?

    Jak správně vybrat kancelářský stůl?

         


    Kategorie, které by Vás také mohly zajímat:

    Židle k PC stolu ve sportovním designu pro milovníky závodních vozů: Kancelářské židle- sportovní design

    Židle k PC stolu v klasickém elegantním designu: Kancelářské židle

    Pro pohodlnné stolování po práci: Zahradní stoly

  • Křesla

    Klasická křesla k televizi i designové modely z pravého ratanu pro chvíle relaxu

    Natáhněte se a dopřejte si relax během volných chvil. A proč ne rovnou v pohodlném masážním křesle, nebo klasickém křesle do obývacího pokoje vhodném pro sledování TV s možností rozkládání. Naší specialitou jsou pak designová ratanová houpací křesla, která výborně doplní klasicky řešený interiér. 

  • Poličky a regály

    Designové poličky a skleněné regály nejen do obývacího pokoje

    Pokud neustále řešíte problém s uložením nejrůznějích okrasných předmětů, ale klasické obývací stěny Vám nic neříkají, pak zkuste nástěnné poličky nejrůznějších tvarů vhodné do každého moderního interiéru. Tyto poličky dodáváme v různých barvách a dekorech. Dalším stylovým doplňkem Vašeho obývacího pokoje mohou být regály se skleněnými policemi jak rohové, tak i klasické. Můžete je použít jako menší knihovnu, náhradu obývací stěny, nebo jako ozdobný prvek interiéru pro dekorace do bytu, které do něj umístíte. Poličky regálových systémů jsou z bezpečnostního skla, takže se ani v tomto případě nemusíte obávat o bezpečnost Vaši, nebo Vašich dětí.

na stránku
Zobrazují se 25 – 48 z 283 položek
Zobrazují se 25 – 48 z 283 položek

Moderní nábytek a doplňky do bytu

V našem sortimentu najdete stylový nábytek do obývacího pokoje- skříňky, police, ale i pohodlná masážní křesla například k televizi. Dále širokých výběr kancelářského nábytku- kancelářské židle, stoly a další. Pokud byste chtěli vybavit a zkrášlit i okolí Vašeho domu, pak můžete nakouknout do kategorie zahradní nábytek, ve které najdete výběr nejrůznějších židlí, stolů, lehátek, ale i doplňků na Vaši zahradu.