Kategorie

Prohlédnuté produkty

Univerzální posilovací věž, závaží 45 kg, nosnost 120 kg

Univerzální posilovací věž, závaží 45 kg, nosnost 120 kg Zobrazit větší
Posilovací věž HG4000A je mnohoúčelové zařízení pro komplexní procvičování všech partií těla.Jedno základní stanoviště a důmyslný systém kladek umožňuje minimálně 43 ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Posilovací věže

 

Více informací

Posilovací věž HG4000A je mnohoúčelové zařízení pro komplexní procvičování všech partií těla.Jedno základní stanoviště a důmyslný systém kladek umožňuje minimálně 43 různých druhů cviků na všechny části těla. Variabilní možnost nastavení různých zátěží až do maxima 45 kg je také dostatečná pro domácí cvičení všech věkových kategorií, věž je zabalená ve třech kartonech s potiskem. Jedná se o věž pro domácí použití. Věž má lehkou ocelovou konstrukci s kvalitním povrchem. Je sestavena z ocelových profilů 45x45x1,5 mm, speciální ocelová lanka s umělohmotným potahem proti opotřebení - butterfly posilovač prsních svalů - horní zádová kladka - zakopávání - spodní kladka - předkopávání - indexy přenosu síly dle norem TUV/GS: - motýl 1:1,38 - bench press 1:1,5 - horní zádová kladka 1:1 - dolní kladka 1:1 - předkopávání / zakopávání 1:1,6 - doporučená maximální výška sportovce je kolem 185 cm - pouze pro orientaci Věž je dodávána ve 3 kartonech.

 

Technické údaje:

  • Hmotnost věže: 40 kg
  • Hmotnost závaží: 45 kg
  • Rozměry: 145x108x203 cm
  • Nosnost: 120 kg

 

 

 

 


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Posilovací věže, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)