Kategorie

Prohlédnuté produkty

Elektrická svítící zahradní lucerna, solární napájení

Toto závěsné svítidlo je vyrobeno z plastu odolného vůči povětrnostním vlivům. Se svými 2-mi žlutými LED diodami vytvoří zvláštní světelný efekt. Můžete jí použít ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Solární světla a lampy

 

Více informací

Toto závěsné svítidlo je vyrobeno z plastu odolného vůči povětrnostním vlivům. Se svými 2-mi žlutými LED diodami vytvoří zvláštní světelný efekt. Můžete jí použít dvěmi způsoby buď jako lampu nebo jí zavěsit. Obě verze jsou vybaveny bodcem do země. Díky solárnímu napájení Vás nemusí trápit připojení do elektrické zásuvky. Solární panel přes den nabije baterie, a jakmile se setmí, tak se osvětlení zapne.

UPOZORNĚNÍ! Jedná se o solární osvětlení, před použitím prostudujte návod k obsluze.

 

Technické údaje:

  • materiál: plast
  • rozměry s bodcem: výška 43 cm x Ø cca 17 cm
  • rozměry na zavěšení: výška 78 cm x Ø cca 17 cm
  • 2 LED diody 
  • barva: žlutá

 

Obsah balení:

  • 1x solární osvětlení

Český manuál ke stažení ­ zde


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Solární světla a lampy, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

8 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: