Kategorie

Prohlédnuté produkty

Hliníkový regál na rostliny, 62 x 50 x 113 cm

3-stupňový regál do skleníku nabízí nejlepší možné umístění v porovnání s malou potřebou místa. Lehká konstrukce nabízí vysoké zatížení, stabilitu a je nenáročný na ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Policové regály

 

Více informací

3-stupňový regál do skleníku nabízí nejlepší možné umístění v porovnání s malou potřebou místa. Lehká konstrukce nabízí vysoké zatížení, stabilitu a je nenáročný na údržbu. Každý stupeň můžete zatížit přibližnou hmotností cca 75 kg. 

Regály a rámy jsou zhotoveny z hliníku. 4 opěrné nožičky jsou z pozinkovaného ocelového plechu. Velmi stabilní a odolný. Nerezové vč. návodu k montáži. 

 

Technické údaje:

  • velikost: šířka 62 x hloubka 50 x výška 113 cm
  • nosnost (regál) do 75 kg
  • 3 odkládací plochy (s odstupem 36,5 cm)

 

Obsah balení:

  • regál se 3 odkládacími plochami
  • kkompletně rozložený


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Policové regály, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

30 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: