Kategorie

Prohlédnuté produkty

Nástěnná fitness hrazda, vysoké zatížení 350 kg, bílá

S Movit profesionální hrazdou k připevnění na zeď můžete provádět mnoho různých cviků k posílení svalstva rukou, ramen, břicha a zad. 2 různé možnosti skupin úchopů ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Hrazdy

 

Více informací

S Movit profesionální hrazdou k připevnění na zeď můžete provádět mnoho různých cviků k posílení svalstva rukou, ramen, břicha a zad. 
2 různé možnosti skupin úchopů umožňují zatížení různých svalových skupin a rozmanitý trénink. Bezpečnou oporu a trénink bez puchýřů zajišťují 4 rukojeti hrazdy. Stabilní konstrukce z čtvercových ocelových profilů se svařenými rohy, které bezpečně upevníte 8 silnými hmoždinkami (jsou součástí dodávky) na zeď s maximálním zatížením až do 350 kg! Díky upevňovacímu materiálu, který je součástí dodávky může být hrazda okamžitě připevněná na zeď a Váš trénink může hned začít.  

Upozornění: montáž je povolena pouze na vhodné zdi (tj. např. beton nebo kámen), které odpovídají celkovému hmotnostnímu zatížení (nelze provést do pro duté zdi nebo do sádrokartonu). 

 

Technické údaje:

  • maximální nosnost: 350 kg
  • rozměry: 99 x 49 x 19,5 cm
  • hmotnost: 4,4 kg
  • průměr přitahovací tyče: 2,5 cm
  • průměr úchytů: 2,9 cm 
  • ocelová konstrukce: 50 x 50 mm
  • čtvercové ocelové profily

 

Obsah balení:

  • 1x hrazda na zeď MOVIT vč. připevňovacích materiálů

 


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Hrazdy, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

30 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: