Kategorie

Prohlédnuté produkty

Plachta pro bazény 366 cm, univerzální

Pro období, kdy není bazén používán, doporučujeme zakrytí krycí plachtou. Zamezíte tím vnikání mechanických nečistot např. listí, hmyzu nebo pylu do vašeho bazénu. ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Krycí plachty

 

Více informací

Pro období, kdy není bazén používán, doporučujeme zakrytí krycí plachtou. Zamezíte tím vnikání mechanických nečistot např. listí, hmyzu nebo pylu do vašeho bazénu. Díky použití ochranné vrstvy Supreme Guard je krycí plachta Supreme pevnější a lépe odolává povětrnostním vlivům – nejedná se ale o zimní plachtu a používání při teplotách pod bodem mrazu životnost krycí plachty snižuje. Barva krycí plachty je zelenočerná nebo modročerná (barvu při objednávce nelze zvolit). K bazénu ji snadno a rychle uchytíte pomocí lanka a napínáku s ráčnou. Ocelové lanko potažené plastovou ochrannou vrstvou i napínák s ráčnou jsou součástí balení.

Technické údaje: 

  • tvar: kruhový 
  • pro bazény o Ø: 3,66 m
  • barva: modročerná nebo zelenočerná (barvu při objednávce nelze zvolit)
  • hmotnost: 2,25 kg

Obsah balení: 

  • 1 x krycí plachta

Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Krycí plachty, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

7 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: