Kategorie

Prohlédnuté produkty

Bazénový vysavač se sáčkem, napojení na hadici

Čistící účinek vysavače bazénového vysavače Clean Vac zajišťuje proud vody vodovodního řadu ze zahradní hadice napojené na hubici vysavače. Podtlakem zvířené ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Čištění bazénů a vody

 

Více informací

Čistící účinek vysavače bazénového vysavače Clean Vac zajišťuje proud vody vodovodního řadu ze zahradní hadice napojené na hubici vysavače. Podtlakem zvířené nečistoty se usazují v nylonovém sáčku, vysavač není tedy závislý na filtračním okruhu. Je vhodný ke sběru hrubších nečistot (listy, hmyz atd.) ze dna menších bazénů, vířivých van a vodních nádrží Jeho účinnost ovlivňuje tlak přívodu vody a hrubost nylonového sáčku. Součástí balení je držák pro napojení teleskopické tyče a hadicová rychlospojka.

Technické údaje:

  • typ vysavače: ruční
  • délka tyče: 115 cm
  • hmotnost: 0,75 kg

Obsah balení:

  • 1 x  bazénový vysavač
  • 1 x držák pro napojení teleskopické tyče
  • 1 x hadicová rychlospojka
  • rozměr balení: 38 x 29 x 9 cm (v x š x d)

Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Čištění bazénů a vody, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

11 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: