Kategorie

Prohlédnuté produkty

Solární sprcha k bazénu- objem 8 l

Zahradní sprcha je určena pro venkovní použití se zajištěním ohřevu pomocí ekologického zdroje ohřevu - sluneční energie. Pro sprchování musí být zahradní sprcha ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Zahradní sprchy

 

Více informací

Zahradní sprcha je určena pro venkovní použití se zajištěním ohřevu pomocí ekologického zdroje ohřevu - sluneční energie. Pro sprchování musí být zahradní sprcha stále napojena na vodovodní řad. Není-li napojena, nelze se sprchovat. Pokud je sprcha odpojena a je uzavřen ventil, nedochází k úniku vody. Sprcha je vybavena ventilem pro možnost nastavení teploty výstupní vody. S ohledem na teplotu vody uvnitř sprchy, která může dosahovat až 60 °C, se doporučuje nejprve natočit ventil vpravo, jeho vychýlením směrem od těla sprchy pustit studenou vodou a následovně vodu domíchat na požadovanou teplotu natáčením ventilu směrem vlevo.

Technické údaje:

  • solární
  • objem: 8 l
  • výška: 200 cm 

Obsah balení:

  • 1 x venkovní sprcha
  • rozměr balíku: 59,5 x 60 x 23 cm
  • hmotnost balíku: 5.70 kg

Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Zahradní sprchy, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

7 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: