Kategorie

Prohlédnuté produkty

Přípravek proti řasám (zelená voda) 2x0,9 kg

Marimex Super Chlor Šok je superaktivní dvousložkový prostředek proti již narostlé řase. Tento přípravek odstraní i černou řasu. Bublinky stoupající k hladině ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Čištění bazénů a vody

 

Více informací

Marimex Super Chlor Šok je superaktivní dvousložkový prostředek proti již narostlé řase. Tento přípravek odstraní i černou řasu. Bublinky stoupající k hladině strhávají a nabalují řasy na sebe a vynášejí je s sebou na hladinu. Zneškodněné řasy z hladiny odstraní skimmer. Vhodné pro: nadzemní bazény, zapuštěné bazény, vířivky, určeno pro bazény se slanou i sladkou vodu. Dávkování: před použitím přípravku zkontrolujte hodnoty pH vody (6,8 až 7,2) a vypněte filtraci. Chlor Super nasypte po obvodu bazénu, blíže ke stěnám 200g/10 000 l. Poté po aplikaci Chloru Super použijte Chlor Šok 13 g na 1 m3 vody. Detailní dávkování najdete na obalu. Používejte biocidní přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku.

Technické údaje:

  • druh chemie: granulát
  • účel použití: likvidace řas
  • typ chemie: chlorová
  • plastová uzavíratelná dóza

Obsah balení: 

  • 1 x Marimex Chlor Super 0,9 kg
  • 1 x Marimex Chlor Šok 0,9 kg

Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Čištění bazénů a vody, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

11 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: