Kategorie

Prohlédnuté produkty

Multifunkční chlorové tablety 5v1 do bazénu, 0,9 kg

Pětisložkový přípravek Komplex 5v1 vás zbaví starostí s údržbou bazénu. Multifunkční tablety s pěti účinky se postarají o: dezinfekci, prevenci proti řasám, ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Čištění bazénů a vody

 

Více informací

Pětisložkový přípravek Komplex 5v1 vás zbaví starostí s údržbou bazénu. Multifunkční tablety s pěti účinky se postarají o: dezinfekci, prevenci proti řasám, vločkování, stabilizaci tvrdosti vody, stabilizaci pH. Jedná se o novinku sezony a první podobný produkt na českém trhu. S Aquamar Komplex 5v1 tak nebudete muset stále přemýšlet, zda je o váš bazén dostatečně postaráno, ale budete si jen užívat čistou vodu a letní pohodu. Vhodné pro: nadzemní bazény, zapuštěné bazény, vířivky. Dávkování: 1 - 2 tablety každých 5 - 8 dnů na 3 000 L (do teploty 25 °C 1 tabletu a nad 25 °C 2 tablety). Detailní dávkování najdete na obalu

Technické údaje:

  • objem: 0,9 kg
  • 45 ks minitablet 
  • plastová uzavíratelná dóza

Obsah balení:

  • 1 x komplex mini 5v1

Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Čištění bazénů a vody, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

11 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: