Kategorie

Prohlédnuté produkty

Kufr na nářadí a spojovací materiál, černá / červená

Praktický box s velkým objemem. Jeho vnitřek usnadňuje skladování nářadí různých velikostí, organizér ve skříňce umožňuje snadnější přístup k nejčastěji používanému ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Boxy na nářadí

 

Více informací

Praktický box s velkým objemem. Jeho vnitřek usnadňuje skladování nářadí různých velikostí, organizér ve skříňce umožňuje snadnější přístup k nejčastěji používanému nářadí. Výrobek byl navíc vybaven vyjímatelným organizérem s přepážkami. Díky pohodlnému držadlu lze skříňku bez problému přenášet. Produkt byl vyroben z vysoce kvalitních materiálů, což zajišťuje jeho stálost a odolnost.

 

Technické údaje:

  • rozměr výrobku: 48 x 17,7 x 37,8 cm
  • materiál: polypropylen
  • barva: červená/šedá/černá
  • hmotnost: 3,7 kg

 

Obsah balení:

  • 1x Box na nářadí

Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Boxy na nářadí, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

30 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: