Kategorie

Prohlédnuté produkty

Velká zahradní trampolína s ochrannou sítí 427 cm, nosnost 150 kg

Popis produktu Trampolína Marimex je skvělým doplňkem každé zahrady. Děti skákání na trampolíně milují a při skákání si snadno zacvičí i dospělí - nosnost je až 150 ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Trampolíny s ochrannou sítí

 

Více informací

Popis produktu

Trampolína Marimex je skvělým doplňkem každé zahrady. Děti skákání na trampolíně milují a při skákání si snadno zacvičí i dospělí - nosnost je až 150 kg. Dokonalou stabilitu zajišťují čtyři nohy ve tvaru písmene U.
Odrazová plocha

Materiál odrazové plochy patří k nejkvalitnějším na trhu. Plocha je vyrobena ze speciálního polypropylenu s ochranou proti UV záření, který zaručuje dlouhou životnost. Speciální neabrazivní (hladká) povrchová úprava zabrání odření kůže při dopadu.
Vnitřní ochranná síť

Vnitřní ochrannou síť najdete přímo v balení, nemusíte si ji dokupovat zvlášť. Vnitřní ochranná síť je bezpečnější než vnější síť - brání přístupu skákajícího do části s pružinami. Vstupní prostor je zajištěn třemi přezkami a brání vypadnutí. Tyče jsou obaleny ochranným návlekem z měkčené pěny. Nohy trampolíny jsou samostatné a zvyšují stabilitu celé trampolíny. Spojení tyčí nohou trampolíny a sítě je jištěno speciálními sponami.
Bezpečnost

Trampolíny jsou určené pro náročné pohybové aktivity, proto klademe důraz na jejich bezpečnost a spolehlivost. Použití kvalitních materiálů a moderních technologií při výrobě řadí naše trampolíny mezi nejbezpečnější a nejspolehlivější na českém trhu.

Bezpečnostní certifikace trampolín

Všechny naše trampolíny splňují přísné bezpečností normy a jsou certifikovány zkušebnou Intertek.

Rozměry 1ks zabaleného zboží:

1.karton: Výška v cm: 21, Šířka v cm: 50, Délka v cm: 170, Váha brutto v kg: 57.

2.karton: Výška v cm: 15, Šířka v cm: 46, Délka v cm: 100, Váha brutto v kg: 23.

Ve skupinovém balení ks: 1

 


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Trampolíny s ochrannou sítí, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

8 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: