Kategorie

Prohlédnuté produkty

Olej hdraulický- pro tlakové stroje

Olej hdraulický- pro tlakové stroje Zobrazit větší
Hydraulický olej Sharks SH HO je určený pro použití v tlakových strojích, např. štípače dřeva Sharks. Olej kromě násobení tlaku ve stroji působí také jako antikorozní ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Oleje a maziva

 

Více informací

Hydraulický olej Sharks SH HO je určený pro použití v tlakových strojích, např. štípače dřeva Sharks. Olej kromě násobení tlaku ve stroji působí také jako antikorozní článek. Má velmi dobré vlastnosti snižující opotřebení součástí a zajišťuje vysoké provozní a oxidační schopnosti. Olej SH HO s viskozitním indexem 99 má výbornou filtrovatelnost a velmi nízkou tendenci k tvorbě pěny.

 

Obsah balení:

  • 1x olej 1L


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Oleje a maziva, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)