Kategorie

Prohlédnuté produkty

Vánoční LED řetěz venkovní / vnitřní, na baterky, 3 m

Svítící LED řetěz na baterie délky 3 m s automatickým rozsvěcením a vypínáním vhodný pro použití ve vnitřních i venkovních prostorech. Řetěz svítí studeně bílou ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Řetězy studeně bílé

 

Více informací

Svítící LED řetěz na baterie délky 3 m s automatickým rozsvěcením a vypínáním vhodný pro použití ve vnitřních i venkovních prostorech.

Řetěz svítí studeně bílou barvou (čistě bílá barva, kterou dokážou generovat pouze LED diody- tato barva evokuje sníh a led, perfektně se tak hodí k zimní atmosféře).

Napájení na baterie (3x klasická tužková baterie typu AA)- řetěz je vhodný především v místech, kde nemáte přístup ke zdroji el. energie, nebo nechcete hyzdit okolí přívodními kabely.

Ideální na vánoční stromek, ale možno využít i na zábradlí, okna, dveře apod.

Řetěz je vybavený automatickým zapínáním (časovač), které jej zapne a po uplynutí nastaveného intervalu opět vypne (časovač je nastaven tak, že řetěz 6 hodin svítí a 18 hodin je vypnutý).

Výhodou jsou LED diody, které mají velmi nízký odběr elektrické energie (cca o 80-90% nižžší, než klasická žárovka) a téměř neomezenou životnost (běžně udáváno až 100 000 hodin).

Tento vánoční řetěz splňuje veškeré normy a má vystaven GS certifikát bezpečného výrobku.

 

Technické údaje:

  • barva světla: studená bílá
  • 30 LED diod
  • průhledný kabel
  • délka napájecího kabelu: cca 0,15 m
  • celková délka: 3 m
  • automatické zapnutí a vypnutí (časovač)
  • napájení: 3 x AA baterie
  • krytí IP 44: pro vnitřní i venkovní použití

Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Řetězy studeně bílé, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

30 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: