Kategorie

Prohlédnuté produkty

Velká venkovní trampolína na zahradu, s bezpečnostní sítí

Trampolína Marimex je skvělým doplňkem každé zahrady. Děti skákání na trampolíně milují a při skákání si snadno zacvičí i dospělí. Dokonalou stabilitu zajišťují tři ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Trampolíny s ochrannou sítí

 

Více informací

Trampolína Marimex je skvělým doplňkem každé zahrady. Děti skákání na trampolíně milují a při skákání si snadno zacvičí i dospělí. Dokonalou stabilitu zajišťují tři nohy ve tvaru písmene U. 

Odrazová plocha 

Materiál odrazové plochy patří k nejkvalitnějším na trhu. Plocha je vyrobena ze speciálního polypropylenu s ochranou proti UV záření, který zaručuje dlouhou životnost. Speciální neabrazivní (hladká) povrchová úprava zabrání odření kůže při dopadu.

Vnitřní ochranná síť  

Vnitřní ochrannou síť najdete přímo v balení, nemusíte si ji dokupovat zvlášť. Vnitřní ochranná síť je bezpečnější než vnější síť - brání přístupu skákajícího do části s pružinami. Vstupní prostor je zajištěn třemi přezkami a brání vypadnutí. Tyče jsou obaleny ochranným návlekem z měkčené pěny. Nohy trampolíny jsou samostatné a zvyšují stabilitu celé trampolíny. Spojení tyčí nohou trampolíny a sítě je jištěno speciálními sponami.  

Technické údaje:

  • Trubky a stojny: pozinkovaná ocel
  • Skákací plocha: PP (polypropylen)
  • Ochranná síť: PE (polyethylen)
  • Ochranný lem skákací plochy: EPE (expandable polyethylene) + vnitřní výstelka: PE (polyethylen) 
  • nosnost: 100 kg
  • Váha: 44 kg

Bezpečnost

Trampolíny jsou určené pro náročné pohybové aktivity, proto klademe důraz na jejich bezpečnost a spolehlivost. Použití kvalitních materiálů a moderních technologií při výrobě řadí naše trampolíny mezi nejbezpečnější a nejspolehlivější na českém trhu.
 

Bezpečnostní certifikace trampolín  

Všechny naše trampolíny splňují přísné bezpečností normy a jsou certifikovány zkušebnou Intertek.
 

Rozměry zabaleného zboží:

  • Výška: 27 cm
  • Šířka: 130 cm
  • Délka: 44 cm
Obsah balení:
 
1 x Trampolína 

 


Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Trampolíny s ochrannou sítí, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

7 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: