Kategorie

Prohlédnuté produkty

LED projektor s vánočním motivem- sněhová vločka, venkovní / vnitřní

Jak si lépe užít krásu zimy než správným osvětlením? A co je lepší než sněhové vločky? No přeci jemné sněhové vločky promítané na Váš dům nebo uvnitř. Projektor je ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Venkovní osvětlení

 

Více informací

Jak si lépe užít krásu zimy než správným osvětlením? A co je lepší než sněhové vločky? No přeci jemné sněhové vločky promítané na Váš dům nebo uvnitř. Projektor je energeticky úsporný díky použití LED technologie, snadný na údržbu a obejdete se bez složité instalace.

Tento projektor vytváří na Vaší vnější fasádě několik pohyblivých bílých sněhových vloček, takže v zimě a na Vánoce bude Vaše budova velkou upoutávkou pro všechny kolemjdoucí. LED laserový projektor je vyroben pro venkovní použití. V minimální vzdálenosti 3 m je ozářena plocha stěny cca 6 m² s 6 pohyblivými bílými motivy sněhové vločky, při max. vzdálenost 12 m od stěny domu, se vytvoří pohyblivý obraz o velikosti cca 80 m².  

Samozřejmě, že je projektor také vhodný pro vnitřní použití. Oživte si slavnostně Váš večírek, oslavu, diskotéku nebo rodinnou oslavu tímto projektorem. Lampu lze umístit vodorovně o 360 ° a svisle o 180 ° do požadované polohy. Předvánoční dekorativní světlo může být ukotveno v zemi pomocí kolíku do země. Trafo / napájecí zdroj má třídu ochrany IP44 a je proto vhodný pro venkovní použití.  

Technické údaje:

  • barva kabelu: černý
  • délka napájecího kabelu: 3 m
  • motiv: jednotlivé sněhové vločky
  • možnost zapíchnutí do země
  • dosah: 3 - 15 m
  • ochrana: IP44 (vhodné i pro venkovní použití)

 

Obsah balení:

  • 1 x LED projektor

Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Venkovní osvětlení, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

10 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: