Kategorie

Prohlédnuté produkty

Světelný řetěz s automatickým zapnutím / vypnutím, venkovní,19,9 m

Voděodolný LED vánoční řetěz vhodný do vnitřního i venkovního prostředí s délkou světelné části 20 m, který svítí teple bílým světlem. Teple bílé světlo je mírně ... Více v detailním popisu níže.

Možnosti doručení:

Výdejní místo Karlovy Vary: následující pracovní den- zdarma

Doprava po celé ČR: 2 pracovní dny- viz. ceny dopravy

Více informací

Zobrazit všechny produkty v kategorii Řetězy- teple bílé

 

Více informací

Voděodolný LED vánoční řetěz vhodný do vnitřního i venkovního prostředí s délkou světelné části 20 m, který svítí teple bílým světlem.

Teple bílé světlo je mírně nažloutlé (podobné světlo jako v případě klasické žárovky) a přinese Vám tak pocit hřejivosti a pohody.

Řetěz má funkci časovače, která jej může automaticky zapínat a vypínat (6 hodin svítí, následně se vypne, 18 hodin zůstává vypnutý a následně se opět automaticky zapne). Každý den Vás tak může při návratu z práce vítat rozsvícený dům.

Vhodný pro nejrůznější instalace doma, před domem i na zahradě- nejen na vánoční stromek, ale např. na venkovní stromy a keře, na zábradlí, okolo vstupních dveří a oken apod.

Je voděodolný a splňuje požadavky krytí IP 44- lze jej používat ve vnitřním i ve venkovním prostředí.

Napájení z klasické elektrické zásuvky 230 V.

Výhodou jsou LED diody, které mají velmi nízký odběr elektrické energie (cca o 80-90% nižžší, než klasická žárovka) a téměř neomezenou životnost (běžně udáváno až 100 000 hodin).

Splňuje veškeré normy a má vystaven certifikát bezpečného výrobku.

 

Technické údaje:

  • světelná část: cca 20 m
  • délka napájecího kabelu: cca 10 m
  • celková délka řetězu: 30 m
  • barva kabelu: transparentní (průhledná)
  • 200 LED diod
  • barva diod: teple bílá
  • krytí IP 44: pro vnitřní i venkovní použití
  • napájení: adaptér do klasické elektrické zásuvky 230 V (součást napájecího kabelu)

Litujeme, ale tento produkt není v tuto chvíli dostupný u nás, ani u našeho dodavatele. Je reálné, že ho bude opět možno objednat za několik dnů nebo týdnů, ale konkrétní datum naskladnění Vám bohužel v tuto chvíli nedokážeme sdělit.

Doporučujeme nahlédnout do kompletní kategorie Řetězy- teple bílé, ve které najdete podobné produkty skladem s dodáním 2-3 dny až k Vám domů. (Do této kategorie můžete přejít přes hlavní horní menu, nebo stiskem tlačítka níže)

30 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: