Kategorie

Řada lidí využívá dodávky

Řada lidí využívá dodávky

Pro krátkodobý i dlouhodobý pronájem dodávek a užitkových vozů do 3,5 tuny je vhodná půjčovna dodávek Praha. O dodávky je v poslední době stále větší zájem. Ostatně k zákazníkům patří firmy a drobní živnostníci stejně jako soukromé osoby. Dodávka se dá využít jako náhrada za porouchaný vůz, k zajištění podnikání, ale také za účelem stěhování nebo převozu větších kusů nábytku.

Vstřícnost k zákazníkům

Dodávku si můžete zapůjčit po celý týden, přičemž obvyklá doba je mezi osmou a jednadvacátou hodinou. Ovšem po dohodě si lze vozidlo vypůjčit v jakoukoliv denní i noční hodinu. Firemní filozofie si zakládá na spokojenosti zákazníka. Všechny dodávky jsou v precizním technickém stavu. Také dostanete vůz vybavený dálniční známkou platnou pro aktuální rok pro Českou republiku.

Co je nutné k půjčení dodávky

Na řízení dodávky potřebujete pouze řidičský průkaz skupiny B. Když si vyzvedáváte zapůjčené vozidlo, můžete vlastní auto nechat stát na místě dodávky v uzavřeném areálu. Platbu můžete provést v hotovosti nebo předem převodem na účet. Platba kartou možná není. K zapůjčení dodávky potřebujete také občanský průkaz a 5 tisíc korun na vratnou kauci.