Kategorie

Jak vybrat postel do moderní ložnice?

Jak vybrat postel do moderní ložnice?

Postel je jedním z nejdůležitějších prvků každé ložnici. Často se stává, že má vliv na povahu uspořádání celé místnosti. Jak kombinovat pohodlnou postel a zároveň moderní design?

Ložnice je především místem odpočinku. Je to prostor, který přispívá ke klidu a relaxaci každého člověka. Moderní a zároveň útulnou ložnici můžeme vytvořit správnou volbou barev, použitím ozdob na stěnu stěnu , ale především vhodně zvolenou postelí.

Moderní postele do ložnice

Každá postel by měla být vyrobená tak, aby vyhovovala vašim potřebám. Kdo se před spaním rád dívá na televizi nebo si přečte oblíbenou knihu , ocení modely s měkkým čelem postele. Čalouněné postele mohou být vyrobeny jak v látkovém potahu, tak například v moderní ekokůži. Kromě toho si můžete vybrat postel s čelem mírně nakloněným.

Pro ty, kteří kladou velký důraz na přírodu, bude ideální pořízení dřevěné postele z masivu. Zejména postele s masivního dubu nebo buku se vyznačují vysokou pevností a velmi dlouhou životností. Design dřevěných postelí je u současných modelů na opravdu velmi vysoké úrovni.

Nejdůležitější je matrace: Při výběru postele je klíčové zvolit také kvalitní matraci, která zajistí pohodlný a zdravý spánek. Dobře vybraná matrace má významný vliv na kvalitu spánku. Důkladný výběr matrace může napomoci snížit bolesti zad a krční páteře a může také přispět k celkovému komfortu během spánku.

Úložný prostor je TOP

Pokud řešíte v ložnici nedostatek úložného prostoru, nebo si kladete otázku kde schovat prostěradla, deky či sportovní potřeby, pak je ideální poohlédnout se po posteli s úložným prostorem. Na trhu existuje nabídka širokého sortiment modelů, kde si každý vybere podle potřeb a dispozic ložnice. Postele s úložným prostorem jsou pro většinu lidí téměř nepostradatelným kusem nábytku.

Barevné ladění a doplňky ložnice

Pokud chcete v ložnici navodit romantickou atmosféru, musíte zvolit správné barvy. Odvážnější použijí fialovou nebo červenou, naopak krémová, béžová nebo světle růžová budou působit jemně a uvolněně. Celkového laďění ložnice dosáhneme například použitím dekoračních polštářků, povlaků a nebo praktických přehozů na postel.

Mezi oblíbené prodejce moderních českých postelí do ložnice patří firma INTENA Nábytek. Krátké dodací doby a doprava zdarma určitě přispějí k rychlému realizování vašeho snu o nové ložnici.

 

Zobrazit nabídku postelí