Kategorie

Tryskací technika- prodej i pronájem

Tryskací technika- prodej i pronájem

Tryskání je známé též pod pojmem otryskávání či pískování. Tento technologický postup se používá především k opracovávání nejrůznějších povrchů. Jedná se většinou o pevné, kovové povrchy, které se proudem jemných částic tryskají. Mezi nejčastější materiály patří křemičitý písek, ocelová drť či ocelové broky.

Kovový materiál a různé předměty z kovu je třeba ochránit před rzí lakováním či metalizací. Předtím se ovšem musí jejich povrch zbavit nejrůznějších nánosů starých barev nebo rzi. K tomu slouží tryskací technika a technologie, kterou dodává již více než 20 let na český trh e-shopWista.

Tryskací stroje dodává firma Wista na český trh již více než 20 let. Již od samotného začátku svého působení se zaměřila na povrchové úpravy materiálů a výrobků tryskáním, pískováním, lakováním a metalizací. V r. 1994 jako první realizovala kombinovanou tryskací a metalizační komoru v Čechách i na Slovensku. K pronájmu jsou u firmy Wista nejrůznější typy tryskacích strojů. Z hlediska mobility a rychlého použití na malé rozměry materiálů či výrobků je ideální sestava SCH 100L, SM 150. Její předností jsou malé rozměry, umožňující snadné přenášení přístroje tam, kde je zrovna potřeba povrchově upravovat jakýkoliv materiál.