Kategorie

Chystáte venkovní svatbu v párty stanu? DJ na svatbu nesmí chybět!

Chystáte venkovní svatbu v párty stanu? DJ na svatbu nesmí chybět!

Jak si vede Česko v počtu uzavřených manželství? Zatímco v prvním roce své existence bylo v tehdejším Československu uzavřeno za rok 1919 celkem 123 tisíc manželství, poslední rok společného soužití Čechů a Slováků přinesl „jen“ 74 tisíc uzavřených manželství. V roce 2021 pak v samostatné České republice uzavřelo manželství více jak 47 tisíc párů.

Přestože se tradiční pohled na instituci manželství vlivem doby mění, stále jsou desetitisíce párů rozhodnutí do manželství vstoupit. Nejoblíbenějšími měsíci pro uzavření sňatku jsou jednoznačně měsíce letní a jarní. Každá svatba je velkou společenskou událostí, při níž se všichni hosté rádi baví. Proto se stále větší oblibě těší i takzvané párty stany umožňující průběh svatební oslavy za jakéhokoli počasí. Jak se na venkovní svatbu dobře připravit? A proč objednat profesionálního DJ na svatbu?

Připravte se předem

Aby se svatební obřad, hostina, oslava a večerní zábava ničím nepokazily, plánujte s dostatečným předstihem vše, co budete k hladkému průběhu potřebovat. Jednou z oblíbených věcí jsou párty stany. Dají se pronajmout u profesionálních firem, které dokážou spolu s vlastními stany různých velikostí nabídnout i pronájem zahradního nábytku v jakémkoli provedení. Díky takovým službám vám odpadá stres s hledáním dostatečného počtu židlí k usazení všech svatebních hostů. Znáte-li termín svatby, určitě si dopředu zarezervujte potřebný počet párty stanů a sedacího nábytku. Nezapomeňte na svatební výzdobu!

Dj na svatbu nesmí chybět

Aby zábava na svatbě nedrhla, ocenily mnohé páry přítomnost profesionálního DJ na svatbu. Co od jeho služeb můžete čekat? Předem je možné domluvit se například na výběru repertoáru jednotlivých skladeb. Řekněte mu, jaký styl hudby máte rádi, jakého autora, zpěváka nebo konkrétní skladbu byste si přáli na svatební veselce mít. Nebojte se přijít s jakýmkoli přáním. Fantazii se meze nekladou.